8 Mayıs 2008 Perşembe

CEVİZLİ ERİŞTE


Arkadaşlar kursum nedeniyle bloguma fazla vakit ayıramıyorum. Kusura bakmayın.
Malzemeler:
-1 paket erişte
-2 yemek kaşığı tereyağ
-Rendelenmiş tulum peynir
-Ceviz
-Tuz
Yapılışı:
Makarna gibi pişirilen erişte süzüldükten sonra tereyağlanır. Servis yapılırken üzerine rendelenmiş tulum peynir ve kırık ceviz serpiştirilir.

4 yorum:

sarımutfak-hande dedi ki...

çok güzel olmuş bende çok severek yerim.ellerine sağlık ablacım
sevgilerimle

hayat dedi ki...

Pervin'ciğim, cevizli erişte çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Canım kardeşim görünüşü,kadar cevizli erişten,nin tadıda çok güzeldir muhakkak ellerine saglık iyiki varsın.Kucak dolusu sevgiler.. Nedret

fatosun mutfagından... dedi ki...

ellerine sağlık ablacım....
anneler günün kutlu olsun ekllerinden öperim..sevgiyle