Malzemeler:
-1 paket milföy hamuru
-1 küçük kutu garnitür
-1 tavuk göğsü
-Tuz, kimyon, köri
-2 yemek kaşığı sıvıyağ
üzeri için:
-2 yumurta sarısı
-Çörekotu, susam, haşhaş
Yapılışı:
2 yemek kaşığı sıvıyağda küçük parçalara bölünmüş tavuk iyice sote edilir. İçine garnitür eklenir. Soğuyunca milföylerin içine konur. Milföyler bohça şeklinde kapatılıp kapanan kısmı alta gelecek şekilde tepsiye dizilir. Üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürülür. Arzuya göre susam, çörekotu, haşhaşla süslenir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
9 yorum:
Eline sağlık canım pratik ve çok lezzetli bir tarif....Selamlar.....
Pervin'ciğim, Böreğin çok güzel ve lezzetli görünüyor.Ellerine sağlık.
Canım seni liklerime ekledim.
Görüşmek üzere sevgiler...
Ellerinize saglik.. Bu milfoyler nasil birseydir tatlisiyla tuzlusuyla yapilabilecek ne cok sey var..
elinize sağlık,çocuklar içinde ok besleyici bir tarif olmuş.
Cok guzel gorunuyorlar, Ellerine saglik canim.
mrb sanki talaş böreği gibi olmuş ellerine sağlık çok güzeller
selam pervin ablacigim coktandir gelemedim kusura bakma ama masallah ben gelmeyeli döktürmüssün ellerine saglik hepside birbirinden harika vallahi sevgiler
Pervin, ellerine saglik. Ne guzel gorunuyorlar oyle mini mini. Bu arada saray helvasi ve 5 Cayi'ndaki nefis mamalar da dikkatimden kacmadi. Her sey pek guzel gorunuyor. Gorusmek usre...
serinmavi,hayat,calimero mutfakta,birgül,bir anne,yesimli tarifler,keskinlinin mutfağı,minik kuş hepinize teşekkürler.Ben de sizleri devamlı takip ediyorum sevgiyle kalın
Yorum Gönder